Uutiset

Asiakasrekisterimme tietosuojaseloste

Share |
24.05.2018

Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus on tullut voimaan toukokuussa 2016 ja sitä sovelletaan kansallisesti 25.5.2018 alkaen. Tietosuoja-asetusta sovelletaan henkilötietojen käsittelyyn sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Asetuksen tavoitteena on varmistaa, että ihmisten oikeus henkilötietojen suojaan ja sitä kautta yksityisyyteen toteutuu myös digitaaliaikana.

Tietosuoja-asetuksen tarkoituksena on lisätä henkilötietojen käsittelyn avoimuutta ja läpinäkyvyyttä. Asetus vahvistaa rekisteröityjen oikeuksia valvoa henkilötietojensa käsittelyä. Asetuksessa on säädetty henkilötietolakia tiukemmat seuraamukset asetuksen vastaisesta henkilötietojen käsittelystä. Tietosuoja-asetuksessa säädetään henkilötietojen käsittelyä koskevista periaatteista, jotka ohjaavat henkilötietojen käsittelyä. Näitä periaatteita ovat mm. henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuus, kohtuullisuus ja läpinäkyvyys, käyttötarkoitussidonnaisuus, tietojen minimointi ja täsmällisyys ja tietojen säilytyksen rajoittaminen.

Me vesihuollossa suhtaudumme jatkossakin vakavasti asiakkaidemme henkilötietojen suojaukseen. 

Asiakkaitamme koskevan tietosuojaselosteen saat auki tästä. Kotisivuillamme on myös oma alasivunsa tietosuojaan liittyen; www.humppilanvesi.fi/tietosuojaseloste. 

Lähetämme asiasta vielä tekstiviestitiedotteen asiakkaillemme. Jos tiedossamme ei ole asiakkaan puhelinnumeroa, lähetämme asiasta kirjeen postin välityksellä. Saat lisäksi selosteen halutessasi sähköpostitse/postitse kotiisi kirjallisesti laittamalla meille pyynnön osoitteeseen palaute(a)humppilanvesi.fi. Laita viestisi otsikoksi "Tietosuojaselosteen tilaus" ja kirjoita nimesi sekä postiosoitteesi viestikenttään.

Aikaisemmat uutiset

01.11.2018Verkostovetemme laadusta
24.09.2018Vedenjakelualueet vedenottamoittain
29.08.2018Uutiskirjeiden lähetys lopetettu
26.08.2018Kuivuuden vaikutus vesistöihin
22.08.2018Verkostovetemme laadusta
24.05.2018Asiakasrekisterimme tietosuojaseloste
07.05.2018KORJATTU / Runkovesijohdon rikkoutuminen 7.5.2018 Lasitehtaantiellä
19.04.2018Tilinpäätös 31.12.2017
03.04.2018KORJATTU / Runkovesijohdon rikkoutuminen 3.4.2018 Matkuntiellä
22.03.2018Asiakaskirje 22.3.2018

Siirry arkistoon »