Uutiset

Asiakasrekisterimme tietosuojaseloste

24.05.2018

Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus on tullut voimaan toukokuussa 2016 ja sitä sovelletaan kansallisesti 25.5.2018 alkaen. Tietosuoja-asetusta sovelletaan henkilötietojen käsittelyyn sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Asetuksen tavoitteena on varmistaa, että ihmisten oikeus henkilötietojen suojaan ja sitä kautta yksityisyyteen toteutuu myös digitaaliaikana.

Tietosuoja-asetuksen tarkoituksena on lisätä henkilötietojen käsittelyn avoimuutta ja läpinäkyvyyttä. Asetus vahvistaa rekisteröityjen oikeuksia valvoa henkilötietojensa käsittelyä. Asetuksessa on säädetty henkilötietolakia tiukemmat seuraamukset asetuksen vastaisesta henkilötietojen käsittelystä. Tietosuoja-asetuksessa säädetään henkilötietojen käsittelyä koskevista periaatteista, jotka ohjaavat henkilötietojen käsittelyä. Näitä periaatteita ovat mm. henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuus, kohtuullisuus ja läpinäkyvyys, käyttötarkoitussidonnaisuus, tietojen minimointi ja täsmällisyys ja tietojen säilytyksen rajoittaminen.

Me vesihuollossa suhtaudumme jatkossakin vakavasti asiakkaidemme henkilötietojen suojaukseen. Kotisivuillamme on oma tietosivunsa tietosuojaan liittyen, sieltä löydät myös aina viimeisimmän tietosuojaselosteen; www.humppilanvesi.fi/tietosuojaseloste

Lähetämme asiasta vielä tekstiviestitiedotteen asiakkaillemme. Jos tiedossamme ei ole asiakkaan puhelinnumeroa, lähetämme asiasta kirjeen postin välityksellä. Saat lisäksi selosteen halutessasi sähköpostitse/postitse kotiisi kirjallisesti laittamalla meille pyynnön osoitteeseen palaute(a)humppilanvesi.fi. Laita viestisi otsikoksi "Tietosuojaselosteen tilaus" ja kirjoita nimesi sekä postiosoitteesi viestikenttään.

Aikaisemmat uutiset

22.07.2019KORJATTU / Runkovesijohdon rikkoutuminen 22.7.2019 Rautasuontiellä
08.07.2019KORJATTU / Verkostovuoto Huhtaalla
10.06.2019Verkostovetemme laadusta
23.05.2019Tilinpäätös 31.12.2018
20.05.2019Vedenjakelualueet vedenottamoittain
10.05.2019Vesilaskumme luentaohjetta
09.04.2019KORJATTU / Sähkökatko Murron vedenottamon alueella
21.03.2019Asiakaskirje 21.3.2019
21.03.2019Hinnasto päivitetty 1.5.2019 lukien
13.03.2019Mitä vuotovesi maksaa?

Siirry arkistoon »