Uutiset

Tietosuojaselosteen päivitys 4.9.2019

04.09.2019

Tietosuoja-asetuksen tarkoituksena on lisätä henkilötietojen käsittelyn avoimuutta ja läpinäkyvyyttä. Asetus vahvistaa rekisteröityjen oikeuksia valvoa henkilötietojensa käsittelyä. Asetuksessa on säädetty henkilötietolakia tiukemmat seuraamukset asetuksen vastaisesta henkilötietojen käsittelystä. Tietosuoja-asetuksessa säädetään henkilötietojen käsittelyä koskevista periaatteista, jotka ohjaavat henkilötietojen käsittelyä. Näitä periaatteita ovat mm. henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuus, kohtuullisuus ja läpinäkyvyys, käyttötarkoitussidonnaisuus, tietojen minimointi ja täsmällisyys ja tietojen säilytyksen rajoittaminen.

Olemme päivittäneet tietosuoja-asetuksen mukaisen tietosuojaselosteemme 4.9.2019:

  • Kohtaan "7 Henkilötietojen säännönmukaiset luovutukset ja siirrot kolmansille osapuolille" on lisätty uusi kappale loppuun, missä selvennetään Forssan kaupungin ympäristönvalvonnan sekä rakennusvalvonnan roolia KeyAqua-verkkotietojärjestelmässämme: "Henkilötietojasi käsittelee yhteisrekisterinpitäjänä myös Forssan kaupungin ympäristönvalvonta sekä rakennusvalvonta. Em. yksikköjen viranhaltijoilla on KeyAqua -verkkotietojärjestelmään liittyen katseluoikeudet. Mahdolliset yhteydenotot rekisterinpitäjään oikeuksiesi ja henkilötietojesi käsittelyä koskien tulee osoittaa näiltä osin Yhtiölle."
  • Lue päivitetty seloste tietosivultamme http://www.humppilanvesi.fi/tietosuojaseloste

Saat päivitetyn selosteen halutessasi sähköpostitse/postitse kotiisi kirjallisesti laittamalla meille pyynnön osoitteeseen palaute(a)humppilanvesi.fi. Laita viestisi otsikoksi "Tietosuojaselosteen tilaus" ja kirjoita nimesi sekä postiosoitteesi viestikenttään.

Aikaisemmat uutiset

16.03.2020Toimitilamme suljettuna toistaiseksi
16.03.2020Voit käyttää hanavettä turvallisin mielin
23.06.2020KORJATTU / Runkovesijohdon rikkoutuminen Huhtaalla Välimäentiellä
31.05.2020Veden kulutuksen lisääntyminen keskustan alueella
07.04.2020Muistathan juoksuttaa juomavetesi?
06.04.2020Vesilaskujen maksuaikajärjestelyt
06.04.2020Verkostovetemme laadusta
06.04.2020Lomat kevään 2020 aikana
01.04.2020Vesimittarien luenta siirtyy
26.03.2020Vesimittarien asennukset ja muut putkiasennustyöt keväällä 2020

Siirry arkistoon »