Uutiset

Tietosuojaselosteen päivitys 28.2.2019

28.02.2019

Tietosuoja-asetuksen tarkoituksena on lisätä henkilötietojen käsittelyn avoimuutta ja läpinäkyvyyttä. Asetus vahvistaa rekisteröityjen oikeuksia valvoa henkilötietojensa käsittelyä. Asetuksessa on säädetty henkilötietolakia tiukemmat seuraamukset asetuksen vastaisesta henkilötietojen käsittelystä. Tietosuoja-asetuksessa säädetään henkilötietojen käsittelyä koskevista periaatteista, jotka ohjaavat henkilötietojen käsittelyä. Näitä periaatteita ovat mm. henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuus, kohtuullisuus ja läpinäkyvyys, käyttötarkoitussidonnaisuus, tietojen minimointi ja täsmällisyys ja tietojen säilytyksen rajoittaminen.

Olemme päivittäneet tietosuoja-asetuksen mukaisen tietosuojaselosteemme 28.2.2019:

  • Kohtaan "7 Henkilötietojen säännönmukaiset luovutukset ja siirrot kolmansille osapuolille" on lisätty toiseksi viimeiseen kappaleeseen pidempi teksti, mikä selventää yhteisrekisterinpitäjän Humppilan kunnan roolia KeyAqua-verkkotietojärjestelmässämme: "Humppilan kunnan teknisen toimen viranhaltijoilla on jätevesiverkostoihin liittyen täydet muokkausoikeudet, muilta osin pelkästään katseluoikeudet."
  • Muut selosteeseen tehdyt muutokset ovat lähinnä kieliopillisia ja itse tietosisältöä selventäviä muutoksia.
  • Lue päivitetty seloste tietosivultamme http://www.humppilanvesi.fi/tietosuojaseloste

Saat päivitetyn selosteen halutessasi sähköpostitse/postitse kotiisi kirjallisesti laittamalla meille pyynnön osoitteeseen palaute(a)humppilanvesi.fi. Laita viestisi otsikoksi "Tietosuojaselosteen tilaus" ja kirjoita nimesi sekä postiosoitteesi viestikenttään.

Aikaisemmat uutiset

22.07.2019KORJATTU / Runkovesijohdon rikkoutuminen 22.7.2019 Rautasuontiellä
08.07.2019KORJATTU / Verkostovuoto Huhtaalla
10.06.2019Verkostovetemme laadusta
23.05.2019Tilinpäätös 31.12.2018
20.05.2019Vedenjakelualueet vedenottamoittain
10.05.2019Vesilaskumme luentaohjetta
09.04.2019KORJATTU / Sähkökatko Murron vedenottamon alueella
21.03.2019Asiakaskirje 21.3.2019
21.03.2019Hinnasto päivitetty 1.5.2019 lukien
13.03.2019Mitä vuotovesi maksaa?

Siirry arkistoon »